Agilt ledarskap i solen - Camp Barcelona!

Camp Barcelona är en exklusiv intensivutbildning inom modernt ledarskap. Under fyra intensiva dagar i byn Sant Feliu de Guixols, en timme norr om Barcelona, kommer du att utbildas inspireras och utvecklas som individ och ledare. Med likasinnade deltagare bygger du ett nytt och värdefullt nätverk som framöver kommer kunna hjälpa dig att nå dina mål inom ledarskap. Tre månader efter dagarna i Spanien kommer vi även att följa upp utbildningen med en halvdags återträff i Stockholm.

Utbildningen vänder sig till dig som är eller vill bli agil chef, ledare, coach, sitter i ledningsgrupp, är ägare eller entreprenör som vill utvecklas i sin ledarroll och förstå vilka möjligheter och krav som finns för en ledare i en agil organisation. I ett privat boende och egen kock sköter vi oss själva under kursen. Här har vi förutom strålande havsutsikt, direkt access till en underbar natur, egen pool och endast 500 meter till stranden! Detta är en unik utbildning för er som brinner för ert jobb av folk som brinner för sitt jobb!

Framtiden ställer höga krav på dig som ledare och det speciellt om du verkar i en agil organisation. Vi tror att ledarskap i framtiden handlar om att sätta och sprida värderingar visioner och mål, inte om att detaljstyra övervaka eller vara chefen som vet bäst. Detta ställer stora krav på förmågan att ge och ta feedback coacha och att ha de visuella verktygen för att möjliggöra ledarskapet. Vi vill med denna intensivutbildning ge dig verktyg och förutsättningar för att möta dessa krav.

Vi fokuserar på ledarskapsutveckling och tränar på hur du uppnår företagets och individens visioner och mål. Kursen går även igenom ledarskapets psykologi samt effektiv kommunikation feedback och coachning. Självklart kommer vi även gå igenom hur du bygger ditt varumärke och hur du leder dig själv och ditt TEAM.

Hälsa och välmående är idag en viktig komponent för framgångsrika ledare. Kursen värvas därför med promenader och badpauser som en naturlig del av utbildningen. Vi kommer även ha vinprovning och andra sociala aktiviteter på schemat. Du kommer att utveckla ditt nätverk med likasinnade ledare på ett avslappnat och naturligt sätt.

Målet med kursen

När kursen är genomförd har du en välfylld verktygslåda för att vara den moderna ledaren som styr med värderingar, visioner och kultur. Du kommer även ha gedigen utbildning i coachande ledarskap, kommunikation och feedback. Dessutom kommer du ha en bättre insikt om ditt eget varumärke och dess värde.

  Målgrupp

  Chefer, Ledare, Agilacoacher, Förändringsledare, Workshopledare, HR, Teamledare, Förvaltare, Verksamhetsutvecklare, Systemägare och alla andra som jobbar med ledarskap i någon form.

  Upplägg

  Dagar: Måndag kl. 17 till torsdag kl. 21. Boende ingår även natten till fredag. 

  Måndag kväll: Introduktion och lära känna varandra.

  Tisdag: Inleds med promenad för att sedan avhandla teori och övningar i grunderna för agilt ledarskap. Efter lunch och poolbad tar vi fram och jobbar med personliga och organisationers visioner, mål och roadmaps. Dagen avslutas med vinprovning.

  Onsdag: Ägnas åt övningar inom Coachning och Feedback. En del av dessa övningar kommer utföras under promenad. Dagen avslutas med bad eller annan valfri aktivitet.

  Torsdag: Mera ledarskapsövningar på förmiddagen. På eftermiddagen pratar vi om personligt varumärke, kommunikation och presentationsteknik. Kvällen ägnas åt att summera kursen och planera framåt för att stärka upp era nätverk.

  Cirka 3 månader efter utbildningen: En halvdags uppföljning då vi träffas och följer upp hur det gått och vilka möjligheter och svårigheter som ni stött på. 

  Information om utbildningen

  Utbildningsansvariga är Jonas Hermansson och Anna Odhner. 

  Pris: 29 900:- exkl. moms/deltagare

  Ingår: 4 nätters logi, 4 frukost, 3 luncher, 3 kvällsmiddagar samt 3 kursledare.

  Platser: Mellan 6 och 10.

  Boende: Dubbelrum i en privat villa som vi hyr. I villan får vi bästa tänkbara miljö för att inspireras och utvecklas dessa intensiva dagar.

  Mat: Vi har vår egen favoritkock dessa dagar. Det blir både extra gott och näringsriktigt med lokala råvaror.

  Flyg: Flyget kan bokas av oss och faktureras med tillsammans med kursavgiften om så önskas, eller så bokar du eget flyg. Hör gärna av er om ni har önskemål runt faktureringen.  

  Utbildning: Utbildningen sker på Svenska. Ledarna är aktiva och finns på plats under hela utbildningen.

   Kurstillfällen

  Företragsanpassad

  Omfattning

  4 dagar 

  Språk

  Svenska

  Pris

  29 900 SEK exkl. moms

  Kursen ges också företagsanpassad. Begär offert.

  Kontakt

  Kursansvarig: Jonas Hermansson
  jonas.hermansson@inceptive.se
  +46(0)72-560 03 13