Test, agila ledare & automatisering

 
IMG_0781-3.jpg

Automati­sering, DevOps & CI/CD

Automatisering är en förutsättning för modern systemutveckling. Både testautomatisering, integrationer och byggkedjor. Vi hjälper till att skapa hög kvalitet genom uppsättning och förbättring av infrastruktur.

Kvalitetscoach
& agila ledare

Vi brinner för bättre kvalitet och lyckliga slutanvändare! Vi vill få alla i teamet/organisationen att tänka så. Inte bara en gång utan hela tiden. Vi vägleder så rätt produkter & tjänster utvecklas och förvaltas.

Test
& testledning

Kvalitet och kvalitetssäkring bor i vårt DNA. På insidan och utsidan. Oavsett om det gäller produkter, eller de processer och organisation som bygger dem. Vi har erfarna agila testanalytiker och testledare.

 

Kvalitetsresan

Få organisationen mer effektiv, lättrörlig, kvalitetsmedveten och motiverad för ökad affärsnytta! För oss är det viktigt att individer får glänsa, att team upplever flow och att organisationer jobbar smartare. Vi tar inga kortsiktiga genvägar och duckar inte för komplexitet, men tänker kvalitet, förenklingar och glädje i allt vi gör.

 
Inceptive-7 (1).jpg

Kurser

AGIL TEST Utöka din verktygslåda för att hantera tuffa situationer och bli en ovärderlig kugge i teamet! Utgår från agilt perspektiv för att stötta dig som modern teknisk testare. Stockholm 26-27/11, Göteborg 5-6/2

LEGO SERIOUS PLAY Låter oss bortse från trampade tår, prestige och politik! Fokus på styrkor, unika egenskaper, pågående projekt och låter alla komma till tals. Stockholm 13-14/12

ISTQB - CERTIFIED TESTER är en grundkurs i test när du vill få djupare förståelse för modern testmetodik, tests roll i utvecklingsprocessen och terminologi. Stockholm 23/10 Göteborg  6/11

FÖRETAGSINTERN KURS Bygg er egen företagsinterna kurs där du anger vilka block du vill ha: Kvalitetscoach. Agil kravhantering. SCRUM. SAFe. Gruppdynamik. Mobiltest. Testautomatisering. Selenium. ReadyApi. Ange förslag på datum när du Bokar.

Vi hjälper människor & organisationer nå nya höjder!

Inceptive-4.jpg

Karriär

Vi letar efter fler personer som oss, sociala, kompetenta, som gillar att jobba i team. Vi fokuserar på stark kompetensutveckling och många roliga sociala aktiviteter tillsammans.

Så vad är din plan för framtiden? Kom och jobba med oss i Stockholm eller Göteborg. Kontakta oss nedan eller läs mer här.

 

Kontakta oss

 

Göteborg

 Magnus Willner, VD 070-2191483

Magnus Willner, VD
070-2191483

 Thomas Stjern, vVD 070-8100559

Thomas Stjern, vVD
070-8100559

 

Lindholmspiren 7A, 417 56 Göteborg 031-209410 

Stockholm

 Jonas Hermansson, VD 072-5600313

Jonas Hermansson, VD
072-5600313

 Anna Odhner, vVD 070-4925165

Anna Odhner, vVD
070-4925165

 

Kungsgatan 8, 11143 Stockholm 08-1204 5130

Styrelse Göteborg

Mikael Johnsson, ordförande. Grundare och koncernchef i Nohau Solutions.
Magnus Willner 17 års erfarenhet inom IT, kvalitetssäkring, lean startup & innovation. 
Thomas Stjern 27 år inom IT- konsultbranchen. Fd styrelse i Acando, Bluelabs mfl. 
Michael Svenstam Regionchef för ArcCore. Erfarenhet från Enea, Gatespace AB, Consafe infotech AB mfl.

 

 

Styrelse Stockholm

Mikael Johnsson, ordförande.
Jonas Hermansson 21 års erfarenhet från IT-branchen. Kvalitetscoach och specialiserad på agilt införande.
Thomas Stjern
Anna Odhner
Kvalitetscoach specialiserad på arbetsmetoder i stora organisationer och erfaren ledarskapscoach.
Rickardh Sohlberg Ägare av Scraptor Consulting. Har startat ett stort antal företag och vet vad som verkligen fungerar.

inceptive on tour.jpg

Inceptive är på många sätt ett exceptionellt konsultbolag, med exceptionellt kompetenta och engagerade människor. Vill du kontakta oss så nås vi via fornamn.efternamn at inceptive.se.

Göteborg

Stockholm