Om oss

Affärsidé

Som experter inom kvalitetssäkring hjälper vi, ofta proaktivt, framstående kunder nå resultat över förväntan.
Inspire, Create, Shine! Vi hjälper människor utvecklas fortare och bli stjärnor.
Vi erbjuder exceptionella människor till kvalificerade IT-uppdrag.

Vision

De bästa konsulterna vill hellre arbeta hos oss. Våra kunder är mest nöjda.

Mission

Utan oss skulle färre IT-projekt uppnå rätt kvalité.

Kärnvärden

Frihet

Vi satsar på personlig utveckling för varje medarbetare. Det innebär att alla i hög grad själva, med lika delar frihet och ansvar, ska kunna styra sin individuella utveckling. Vi är trygga i valet eftersom vi tror på individens förmåga att välja den bästa vägen för sig själv och företaget (se nisch nedan).

Kreativitet

Vi skapar en kreativ miljö för vår personal där vi kan växa tillsammans. Det är en grogrund där vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter och där man kan få egna idéer att frodas, för sitt eget och företagets bästa.

Kvalitet

Allt vi gör ska präglas av hög kvalitet. Proffsigt. Ordningssamt. Hög transparens genomsyrar vår kommunikation och verksamhet. Vi ska göra det enkelt att arbeta hos oss och vi ser positivt på utmaningar då det gör det möjligt att förbättra oss. Vi gör vårt bästa för att riva hinder som komplicerar vår vardag. 

Socialt ansvar

Vårt bolag tar ett stort socialt ansvar.

Nisch

  • Kvalité och kvalitetssäkring, inom alla branscher. Våra konsulter har 2-3 "kompetensben" att stå på, varav ett alltid är test, krav eller någon form av kvalitetscoach.

  • Våra projektledare har förutom projektledarexpertis ett extra kvalitetsfokus. De har ofta en position som kan generera affärer.

  • Inte utveckling/programmering.

 

/Thomas, Magnus, Anna & Jonas. Ledningsgruppen Inceptive