Teamcoaching i din egen grupp

Genom att utforska, mig, dig och samspelet i vår grupp

Det finns många kurser om att coacha andra idag. Men ärligt talat, hur ofta är det du och jag verkligen får tillfälle att coacha någon som är ”en annan”? För oss är det i alla fall så att dem vi coachar oftast tillhör samma företag, avdelning och kanske samma grupp. På något sätt finns det ett intresse i hur det går för personen. Så hur gör jag då, när förutsättningarna för de vanliga metoderna inte stämmer längre? Följ med oss i en utforskande resa, oavsett din roll i gruppen idag.

·         Hur lyssnar jag på dig? /Hur sätter jag parentes på mig själv?

·         Vad är dialog?

·         Vad är mina behov, vad är dina?

·         Vad fyller de agila metoderna för behov?

·         Vad väcks i mig när vi kommunicerar?

Vi jobbar i fyra halvdagar. Mellan tillfällena har vi möjlighet att praktisera vad vi lärt oss och genom att hitta var sin buddy i gruppen och dela våra framgångar och tillkortakommanden med.  Via chat kan vi också dela funderingar och idéer med hela gruppen.

Under dagarna kommer du att få med dig framför allt en ökad förståelse för vem du själv är och hur det kan påverka din omgivning. På köpet får du också prova olika övningar och modeller i framför allt coaching och också feedback, gruppdynamik, kommunikation, agilt arbetssätt.

KURSTILLFÄLLEN

Kursen ges företagsanpassat, begär offert.
 

OMFATTNING

2 dagar

SPRÅK

Svenska

PRIS

12 995 SEK exkl. moms

Kursen ges företagsanpassad. Begär offert.

LÄRARE

Bodil Björnberg
Anna Odhner

KONTAKT

Kursansvarig: Jonas Hermansson
jonas.hermansson@inceptive.se
+46(0)72-560 03 13