Feedback på ett annat sätt - för att vi vill vara ett team!

Feedback på ett annat sätt - för att vi vill vara ett team!    Idag när nästan alla jobbar i team behöver vi verkligen en feedback-kultur, annars blir vi inget team utan bara en grupp människor som låtsas jobba tillsammans. Jag tror de flesta av er redan kan en eller flera feedback-modeller, och förstår varför det är så himla bra att ge varandra feedback. Och ändå blir det inte av att ge feedback. Det är ännu ett "borde" som ligger och tynger i ryggsäcken. Så min förtidiga * julklapp till er** är att visa på andra sätt att se och tänka om feedback. Och utifrån det blir det lättare att göra på ett annat sätt.  Jag har utbildat flera hundra människor inom detta och nästan alla har fått en förändrad inställning till vad feedback är.* - Bodil Björnberg  Vi träffas hos oss på  Inceptive  för att lyssna på  Bodil Björnberg  och samtidigt passa på att fira en lite tidigt julafton hos oss!   Mon, 21 Dec 2015 15:00 - 16:30 på Inceptives Stockholms Kontor, Gamla Brogatan 11.   Agenda: 15:00 Välkomna på något juligt att äta och dricka 15:15 Föreläsningen börjar 16:30 Föreläsningen slutar. De som vill stannar kvar och och julminglar lite med oss.   Eventet är gratis och bjud gärna in dina kollegor men se till att  anmäla er via denna länk!    Välkomna!

Feedback på ett annat sätt - för att vi vill vara ett team!

Idag när nästan alla jobbar i team behöver vi verkligen en feedback-kultur, annars blir vi inget team utan bara en grupp människor som låtsas jobba tillsammans.
Jag tror de flesta av er redan kan en eller flera feedback-modeller, och förstår varför det är så himla bra att ge varandra feedback. Och ändå blir det inte av att ge feedback. Det är ännu ett "borde" som ligger och tynger i ryggsäcken.
Så min förtidiga *
julklapp till er** är att visa på andra sätt att se och tänka om feedback. Och utifrån det blir det lättare att göra på ett annat sätt. 
Jag har utbildat flera hundra människor inom detta och nästan alla har fått en förändrad inställning till vad feedback är.* - Bodil Björnberg

Vi träffas hos oss på Inceptive för att lyssna på Bodil Björnberg och samtidigt passa på att fira en lite tidigt julafton hos oss!

Mon, 21 Dec 2015 15:00 - 16:30 på Inceptives Stockholms Kontor, Gamla Brogatan 11.

Agenda:
15:00 Välkomna på något juligt att äta och dricka
15:15 Föreläsningen börjar
16:30 Föreläsningen slutar. De som vill stannar kvar och och julminglar lite med oss.

Eventet är gratis och bjud gärna in dina kollegor men se till att anmäla er via denna länk!

Välkomna!

Jonas HermanssonComment