Låt oss presentera Anna Binnquist! Kanske världens bästa app testare!

Anna-2-Color.jpg

Anna är en agil testare som har omvandlat sina erfarenheter och kunskaper från digitalstrategi, sociala medier och spelutveckling till att nu jobba som specialiserad app/webbtestare. Hennes styrkor är en nyfikenhet och envishet, som i en kombination med att aldrig ta något för givet, gör henne till en testare med stort fokus på slutanvändare och användarnas beteende. Hennes breda erfarenhet gör att hon har stor förståelse för hela processer och vikten i att alltid vara öppen för förändring. Hon jobbar mycket att skapa förståelse för att testaren ska komma in så tidigt som möjligt i utvecklingsprocessen, samt att hon som testare ska jobba tätt ihop med utvecklarna. Anna vill vara en resurs till de andra i teamet, och stötta dem med att tänka och arbeta med testning under alla delar av utvecklingen.

I sina uppdrag vill Anna bli utmanad och hon gillar att jobba mot tighta dealines. Hon är nyfiken, lär sig snabbt och har förmågan att hantera många arbetsuppgifter samtidigt. Anna är van att jobba i en miljö med många nationaliteter och är väldigt bekväm med att ha engelska som huvudsakligt arbetsspråk.

Så  här säger kunderna om Anna,

“Anna is extremely motivated and fearless when it comes to learning new skills and solving difficult problems. 

”Anna is a very self-motivated person who loves to learn and is not afraid to take on new challenges. She joined Nuday Games as a part-time Quality Assurance tester, and in less than a year was running our entire testing process, from user experience testing of wireframes to playtesting to QA.

Jonas HermanssonComment