i3 - Testautomatisering 5år efter hypen!

Temat denna gången är - Testautomatisering 5år efter hypen!

Den 23/2 (Stockholm) respektive 24/2 (Göteborg) bjuder vi in till vårens i3. Denna gången kretsar konferensen runt testautomatisering i praktiken. För 5-10år sedan var det en väldig hype runt testautomatisering, idag är det en naturlig del av ryggraden i systemutveckling. Hur påverkar det oss och hur får vi det att bli så effektivt som möjligt?
 

Vi kommer under en eftermiddag att få höra ett par av våra kunder att berätta om sina lyckade och misslyckade satsningar på testautomatisering. Vi kommer att diskutera såväl tekniska lösningar som beställare och organisations aspekten av det hela.


Nytt för i år är att vi har en expertpanel på plats som du kan ställa frågor till rörande testautomatisering. Totalt sätt har panelen över 50års erfarenhet av ämnet.


Konferensen är kostnadsfri och du får gärna bjuda med en kollega eller två, se bara till att ni anmäler er här........

Jonas HermanssonComment