Bli Inceptian

JOBBANNONS

Inceptian

Idag är du troligen en kvalitetscoach, testare, agil coach, testautomatiserare, kravanalytiker, BA, agil ledare och en ovanligt kvalitetsmedveten person.

Grejen med jobbet

Vi vill ha roligt på jobbet, det märks. Både när vi träffas och när vi träffar våra kunder. Vi hjälper våra kunder med kvalitetssäkring ur olika perspektiv, den gemensamma nämnaren är att vi alltid väljer slutanvändares perspektiv och därmed den verkliga nyttan. Vi är fullproppade med verktyg om hur organisationer bör arbeta, men fokus är alltid på vad som produceras och vilken effekt det har. Vi hoppas att du har samma inställning. 

20160209_145636.jpg

Jobbets största utmaning är att du delar med dig av dina kunskaper för att skapa bestående förändringar hos såväl våra kunder som hos dina kollegor.

Är du rätt person så har vi en kreativ miljö för dig. Vi uppmuntrar aktivt alla medarbetare och deras idéer. Alla får skapa. Alla får utvecklas!

Vi erbjuder

Vi är strax över 20 personer i Göteborg och strax över 10 personer i Stockholm och alla ser fram emot att du börjar här. Vi är skickliga på det vi gör och vi vill vara din kompis. Är du inte från stan så hjälper vi dig att hitta fler vänner (än oss).

På Inceptive står ingen i din väg och du kan växa som professionell och som människa. Vi ställer hårda krav och ger dig möjligheten att förverkliga dem.

Kompetensutveckling ligger oss varmt om hjärtat så det är någonting vi satsar mycket på. Det samma gäller pensioner och sjukvårdsförsäkringar, vi vill att du skall må bra hos oss, länge!

Så här söker du

Det är spännande med alla jobb du haft och utbildningar du gått. Men det är kunskaperna som matchar jobbet, och hur skicklig du är på dem, som avgör. 

Läs mer och ansök på http://www.inceptive.se/jobb/ . Men skjut inte upp det.

Lycka till!

 

Vanliga frågor och svar

Tjej eller kille, ung eller gammal? Sak samma för oss.

Är jobbet tänkbart bara i Göteborg och Stockholm? Ja.

När börjar jobbet? Vi kommer överens om startdag. Vi väntar på en uppsägningstid där du jobbar nu.

Vad är det för lön? Det beror på vad du kommer med för kompetens och erfarenhet samt vad vi gemensamt bestämmer att ditt inriktning ska vara. Detta diskuteras på intervjun. Då diskuterar vi även gärna våra förmåner kring friskvård och kompetensutveckling.

Är det en tillsvidareanställning? Ja. 

Var kommer idén om annonsens handgjorda grafer ifrån? Moderskeppet

Jonas HermanssonComment