Dags för ett VR-projekt?

Virtual Reality är en av de hetaste it-trenderna 2016 och inom kort kommer kanske även dina kunder förvänta sig att din produkt/tjänst har stöd för det. Med ny teknik blir lösningen tillgänglig i webbläsaren på iOS, Android, dator, Oculus mfl.
På laptop tryck mellanslag för att gå omkring. Med headset, tex Cardboard (från 59kr): Klicka Cardboard-symbolen nere i hörnet för att dela skärmen i 2. Stoppa i din smartphone. Håll huvudet horisontellt för att gå, luta huvudet för att stanna. Titta länge på meny för att välja.

klicka här för att prova några av våra demo-tjänster

Kanske är det 3e gången gillt för VR:
- 1996 Prosolvia i Göteborg (ca 1000 användare). 
- 2006 SecondLife (ca 10.000.000 användare).
- 2016 Google Cardboard ger alla smartphone-innehavare tillgång till VR (2.000.000.000 potentiella användare 2016)

Inceptive är experter på kvalitetsäkring och test. Välkommen till vårt event om VR och Kvalitetssäkring eftermiddagen den 12/4 i Stockholm och 13/4 i Göteborg. Kanske blir du sugen att starta ett VR-projekt i din verksamhet?
Anmäl dig här

Magnus Willner
VD, Inceptive Göteborg

 

Cardboard symbol

Cardboard symbol

Magnus WillnerComment