Agilt ledarskap i solen - Camp Barcelona!

AGILT LEDARSKAP -  CAMP BARCELONA

Agilt ledarskap - Camp Barcelona är en exklusiv intensivutbildning inom modernt ledarskap. Under fyra intensiva dagar i byn Sant Feliu de Guixols 1 timme norr om Barcelona kommer du att utbildas, inspireras och utvecklas som individ och ledare. Med likasinnade deltagare bygger du ett nytt och värdefullt nätverk som kommer att hjälpa dig framöver att nå dina mål. Ca 3 månader efter dagarna i Spanien så kommer vi även att följa upp utbildningen med en halvdags återträff i Stockholm. 

Utbildningen vänder sig till de som är eller vill bli agila chefer, ledare, coacher, ledningsgrupp, ägare, entreprenörer som vill utvecklas i sin ledarroll och förstå vilka möjligheter och krav en agil organisation ställer på dig som ledare. I ett privat boende och egen kock sköter vi oss själva alla dagar. Här har vi förutom strålande havsutsikt, direkt access till en underbar natur och egen pool, endast 500m till stranden! En unik utbildning för er som brinner för ert jobb av folk som brinner för sitt jobb!

Framtiden ställer höga krav på dig som ledare och det kanske speciellt om du verkar i en agil organisation. Vi tror att ledarskap i framtiden handlar om att sätta och sprida värderingar, visioner och mål och inte om att detaljstyra, övervaka och att vara chefen som vet bäst. Detta ställer stora krav på förmågan att ge och ta feedback, coacha och att ha de visuella verktygen för att möjliggöra ledarskapet. Vi vill med denna intensivutbildning ge dig verktyg och förutsättningar för att möta dessa krav.  

Vi fokuserar på ledarskapsutveckling och tränar så väl hur du uppnår företagets och individens vision, mål, ledarskapets psykologi, effektiv kommunikation, feedback och coachning. Vi kommer självklart även gå igenom hur du bygger ditt varumärke och hur du leder dig själv och ditt TEAM. 

Hälsa och välmående är idag en viktig komponent för framgångsrika ledare. Vi väver därför in promenader och badpauser som en naturlig del av utbildningen. Vi kommer även ha vinprovning och andra sociala aktiviteter på schemat. Du kommer att utveckla ditt nätverk med likasinnade ledare på ett avslappnat och naturligt sätt. 

Utbildningsansvariga är Jonas Hermansson och Anna Odhner. 

Pris: 29 900:- exkl. moms/ deltagare

Ingår: 4 nätters logi, 4 frukost,  3 luncher,  3 kvällsmiddagar, 3st kursledare,

Platser: Minst 6 deltagare och maximalt 10 stycken.

Boende: Dubbelrum i en privat villa som vi hyr. I villan får vi bästa tänkbara miljö för att inspireras och utvecklas dessa intensiva dagar.

Mat: Vi har vår egen favoritkock dessa dagar. Det blir både extra gott och näringsriktigt med lokala råvaror.

Flyg: Bokar och betalar ni själva då deltagarna kommer ifrån olika delar av Sverige. Flyget kan bokas av oss och faktureras med tillsammans med kursavgiften om så önskas. Hör gärna av er om ni har önskemål runt faktureringen.  

Utbildning: Språk sker på Svenska. Ledarna är aktiva och finns på plats under hela utbildningen.

Kursdatum:
26-29 (30) September 2016

8-11 (12) Maj 2017

Dagar: Måndag kl.17  till Torsdag kl.21. Boende ingår även natten till fredag. 

Måndag kväll: Introduktion och lära känna varandra.
Tisdag: Inleds med promenad för att sedan avhandla teori och övningar i grundera för agilt ledarskap. Efter lunch och poolbad tar vi fram och jobbar med personliga visioner, mål och roadmaps. Dagen avslutas med vinprovning.
Onsdag: Ägnas åt övningar inom Coachning och Feedback. En del av dessa övningar kommer utföras under promenad. Dagen avslutas med bad eller annan valfri aktivitet.
Torsdag: Mera coachning och ledarskap på förmiddagen. På eftermiddagen pratar vi om personligt varumärke, kommunikation och presentationsteknik. Vi kommer på kvällen summera kursen och planera framåt för att stärka era nätverk.

CA 3 månader efter utbildningen: En halvdags uppföljning då vi träffas igen och följer upp hur det gått och vilka möjligheter och svårigheter som ni stött på

För anmälan eller frågor maila till Jonas Hermansson på jonas.hermansson@inceptive.se

uppåt.png