Kvalitetscoach 2.0 eller "Hur du styr kvalitet och leder organisation med värderingar" - Kostnadsfritt seminarium i Stockholm

IMG_0145.jpg

Kvalitetscoach har nu funnits som begrepp i ett antal år och börjar bli etablerat. Vi kommer i detta kostnadsfria frukostseminarium berätta om våra upplevelser och lärdomar hittills och inte minst diskutera vad vi ser är nästa steg och vad vi jobbar med nu. 

Nästa steg för att styra kvalitén och leda organisationer mot kvalitet är att jobba än hårdare med gemensamma värderingar och mål. Detta ställs på sin spets när vi har självorganiserande organisationer och kvalitetssäkrar ständigt föränderliga tekniker som AI.

Datum: 28/5 Tid: 8:00 - 9:30 Plats: Inceptives lokaler på Kungsgatan 8. En enklare frukost kommer serverar under seminariet.

Antalet platser  på detta seminarium är begränsat till 20st. Bjud gärna in dina kollegor eller kompisar men se till att ni anmäler er via doorkeeper. Anmälan sker via denna länken.