Innovation och lärande kräver diversitet!

När syrenerna blommar, studenterna firas och året går mot semestertid så känns det rätt att reflektera över hur livet är. För oss som jobbar på Inceptive i Stockholm är det tydligt att se att vi faktiskt följer den väg vi valde att gå när vi startade. Vi hade ett ganska enkelt mål – vi ville ha roligt på jobbet! För oss betydde det framför allt att vi ville lära oss nya saker och våga vara nyfikna på vad som finns runt hörnet – vad är nästa trend, vart är världen på väg? Hur kan vi göra skillnad i de företag vi har uppdrag hos?
 
Redan från början har vi varit ett bolag med många facetter – trots att vi inte var så många, så hade vi väldigt olika kompetenser. Från agila coacher och förändringsledare till manuella testare. Vad vi alla brann för var att stötta våra kunder i resan mot bättre kvalitetstänk och processer som följer vårt naturliga sätt att arbeta. Att hitta vägar att kommunicera från utvecklare och designers hela vägen ut till kund – eller tvärtom – från kund hela vägen in i företagens utvecklingsavdelningar.
 
I år har vi har blandat utvecklings- och innovationskompetenser med driftkompetenser, vi har lärt oss från skolvärlden och kultursektorn. Och vi lär oss från utvecklingsforum och ny teknisk innovation. Vi har ett bolag som ligger i framkant även när vi inte pratar jobb: vi är miljömedvetna och har hellre konferenser på tågavstånd än flyger, vi äter gärna vegetariskt och veganskt. Vi har en diversitet när det gäller erfarenheter och kunskap. Och vi levererar kontinuerligt bra förändringsarbete och expertis till våra kunder. Det känns rätt.
 
Dagens reflektion får stanna vid att vi nu ska ta lite ledigt och fylla på med energi ifrån livet utanför arbetet.
 
Hoppas ni alla får en underbar sommar och att ni kommer tillbaka i höst med drivkraft, glädje och inspiration!

michaela Inceptive.png

Michaela Brandl är tf VD för Inceptive Stockholm och brinner för att coacha och inspirera till kvalitet i alla leveranser, processer och arbetssätt.

UV8B3831.jpg

Anna Odhner är vice VD för Inceptive Stockholm och drivs av att skapa värde genom nya samarbeten och nya tankebanor.

Karin CamnertComment